Meer Jazz festifal

Op vrijdagavond wil ik graag naar het Jazzfestival in Nieuw Vennep! Wie gaat er gezellig mee? We verzamelen om 17.00 uur bij buitenpodium B. Waar we gelijk de Big Band Haarlemmermeer kunnen beluisteren! Het festival is kleiner dan voorheen maar erg gezellig! Op vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli spelen er op 2 binnen podia en 2 buitenpodia in en voor De Rustende Jager te Nieuw-Vennep maar liefst 26 verschillende bands en maar liefst 180 muzikanten. Gratis genieten van 52 sets muziek! Uiteraard is er ook heerlijk te eten en drinken.

Met deze opzet is Meer Jazz weer terug naar twee podia buiten met de daarbij behorende gezelligheid op het grote parkeerterrein direct voor De Rustende Jager op de Venneperweg. Terwijl je buiten kunt luisteren naar gezellige swingende bands en een stevige portie ronkende blues en popmuziek is er binnen plek voor mooie vocale en instrumentale jazz maar ook flink wat Latin en funky muziek. Uiteraard i Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

De Parade in Utrecht

29 July 2022 | 17:00 Moreelsepa... Geen limiet Jan

Klaverjassen (Rotterdams)

22 July 2022 | 19:30 Zwijndrech... 4 plekken beschikbaar Elly

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app