Matthaus Passion Oudenbosch

De uitvoeringen 2024 van de Matthäus Passion vinden plaats in de kapel van Saint Louis. Enkele jaren geleden is de buitenkant van de kapel gerestaureerd. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de restauratie van de binnenzijde. De Matthäus Passion is de eerste uitvoering die plaats vindt in de vernieuwde kapel. De gerob.zoontejns meente Halderberge heeft er als eigenaar van de kapel alles aan gedaan om dit mogelijk te maken. Bezoekers genieten dus niet alleen van een prachtige muzikale belevenis, maar ook van de vernieuwde ambiance van de kapel. Om dit te delen met zoveel mogelijk liefhebbers is dit jaar gekozen voor twee uitvoeringen: op maandag 25 maart en woensdag 27 maart.

Het souterrain van de Kapel is nog niet volledig gerestaureerd. De koffievoorziening in de pauze en het gebruik van de toiletten voor zo’n groot aantal bezoekers is wat improviseren. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Ook bij de 29ste uitvoering Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Verjaardag Rob + gratis Kluphap + Trio Bachtaloh

26 May 2024 | 15:00 tot 26 May 2024 | 19:30 Lijsterbes... 37 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Lunch concert.

24 May 2024 | 12:15 tot 24 May 2024 | 12:45 Spuiplein ... 8 plekken beschikbaar Margreet

Griekse avond bij MYLOS met Live muziek

24 May 2024 | 18:00 Marktstraa... 12 plekken beschikbaar Greetje⚘️

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app