MASTERCLASS CARNAVALLUH

Ik leg het nog 1 keer uit!
Een komische en hartstochtelijke Masterclass Carnavalluh van twee zeer fervente carnavalisten: Komiek Mike Weerts en Troubadour Bjorn van der Doelen.

Ze leggen met een grote grijns de zalige ziel van carnaval bloot. Zet je schrap voor een hilarisch bonte avond. Met een troubadour en een wannabe Prins Carnaval. Een feest der herkenning voor de echte carnavalsvierder en een openbaring voor de maagden onder ons. Brabantse humor, Hoempa muziek, confetti en de vertrouwde geur van bier in de lucht. Alles wat de wereld voor even mooi kan maken, voor even en altijd.

Een ware loutering en ideale warming up voor 5 dagen festijn. Na 16 uitverkochte voorstellingen deze Zomer op het Theaterfestival De Parade in Eindhoven reizen Weerts en Van der Doelen door Brabant om de ziel van carnaval persoonlijk bij jou af te leveren!

Ze organiseren dit in Stadstheater De Boemel, bleyemakerij in de Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Royals and Rebels

30 November 2023 | 13:15 Stadhouder... 6 plekken beschikbaar Bregina

Nieuw Talent

30 November 2023 | 18:45 Saxenkamps... 6 plekken beschikbaar Louis

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app