Martin Koolhoven live filmavond over ondernemerschap

Koop snel zelf je kaartje (€ 16,-) via https://hetindustriegebouw.stager.co/BIG%20TALK%20/tickets

Het is uitverkocht!

Voor onze tweede BIG TALK hebben we niemand minder dan een van Nederlands bekendste filmmakers te gast. Regisseur en scenarioschrijver Martin Koolhoven (1969) is goed voor 16 gouden kalveren en een veelvoud aan internationale filmprijzen. Hij regisseerde onder meer de Nederlandse klassieker Het Schnitzelparadijs (2005), maakte furore met zijn verfilming van het boek Oorlogswinter (2008) en brak internationaal door met zijn western-thriller Brimstone (2016).

Naast zijn werk in de filmindustrie staat hij ook bekend om zijn uitgebreide kennis van cinema. Voor de VPRO presenteerde Martin op charismatische wijze het programma De Kijk van Koolhoven, waarvan er inmiddels drie seizoenen verschenen zijn (voor iedereen die het nog niet gezien heeft: een absolute must watch). Hij organiseert ook met regel Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

FILM met STEVEN FREY TREASURE

21 June 2024 | 18:55 Stadsplein... 3 plekken beschikbaar Wilma Amstelveen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app