Mannen van naam: De Duivelsbrug

Beschrijving
Bij deze voorstelling uit de serie THEATERAVONTUUR: gratis kop koffie/thee met wat lekkers erbij!

Bij de Mannen van Naam krijg je meteen het gevoel alsof je in een gezellige huiskamer zit. Door de sappige verhalen en de prachtige liedjes vraag je je af of je nu in een cabaretvoorstelling of bij een heerlijk concert terecht bent gekomen.

Zanger/gitarist Ton Smulders neemt je mee in het verhaal van de Duivelsbrug, een oude sage die door de mannen, in samenwerking met regisseur Dick Hauser, volledig werd verbouwd. Een romantische vertelling over een onmogelijke liefde, waarbij hilarische persoonlijke toevoegingen ervoor zorgen dat de lach steeds dichtbij is. Al druipt de melancholie er onverminderd vanaf. Dit alles wordt muzikaal meesterlijk ondersteund door Ad Grooten (snaarinstrumenten, fluiten, doedelzak) en Wilbert van Duinhoven (bas, accordeon, cajon). Kortom: een heerlijke theateravond waar je nog Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Film ‘Broker’

3 February 2023 | 13:30 Filmhuis D... 5 plekken beschikbaar Anat

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app