Make and take. Lekkerder in je vel door heerlijke oliën

Oliën komen van nature voor in zaden, schors, stellen, wortels, bloemen en andere delen van platen, bloemen en struiken. Je kunt oliën gebruiken voor je gezondheid of voor je humeur. In de workshop vertel ik over 10 basis olien hoe en wanneer je die kunt gebruiken. Natuurlijk gaan we de oliën ook ruilen, zodat je er bekend mee raakt. Ik vertel ook hoe de oliën worden gemaakt zodat je weet welke oliën je wel of niet kunt gebruiken. Tenslotte gaan we aan de slag om zelf een cadeautje te maken met de oliën dat je mee naar huis kunt nemen.

Kosten van deze gezellige en interactieve make and take workshop zijn €20,-. Dat is inclusief koffie/thee/iets lekkers en het cadeautje!
Als je mee wilt doen geef je dan op en stuur me een pb-tje. Dan geef ik je het adres van de workshop door. Als je jouw adres aan mijn doorgeeft dan stuur.ik je gratis een voorproefje op!
Het beloofd een gezellige avond te worden.

Als Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Joodse muziek in Dorpskerk, ’s Gravenzande

2 October 2022 | 10:00 tot 2 October 2022 | 11:00 Langestraa... Geen limiet Gieneke

Fietstoer Hoge Veluwe ong 50 km

2 October 2022 | 11:00 Nederland 8 plekken beschikbaar Ben

Wannebiezz concert @ World Forum op 2 okt.2022.

2 October 2022 | 11:00 Churchillp... 2 plekken beschikbaar Juli@

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app