Make and take. Lekkerder in je vel door heerlijke oliën

Je kunt essentiele oliën gebruiken voor je gezondheid of voor je humeur. In de workshop vertel ik over 10 basis olien hoe en wanneer je die kunt gebruiken. Natuurlijk gaan we de oliën ook ruiken, zodat je er bekend mee raakt. Ik vertel over hoe de olien gemaakt worden. Tenslotte gaan we aan de slag om zelf een cadeautje te maken met de oliën dat je mee naar huis kunt nemen.

Kosten van deze gezellige en interactieve make and take workshop zijn € 20,-. Dat is inclusief koffie/thee/iets lekkers en het cadeautje!
Als je mee wilt doen geef je dan op en stuur me een pb-tje. Dan geef ik je het adres van de workshop door. Als je jouw adres aan mij doorgeeft dan stuur ik je gratis een voorproefje op!
Het beloofd een gezellige avond te worden.

Als er meerdere mensen de workshop en keer overdag willen doen of in een andere stad, laat het me dan even weten, dan kunnen we dat samen regelen.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Winterfair Orvelte ( drente )

26 November 2022 | 11:00 tot 26 November 2022 | 17:00 9441 Orvel... 11 plekken beschikbaar André

Wandeling (14 km) Gorcum en Arkel

26 November 2022 | 13:15 Station Go... 8 plekken beschikbaar Arja

Expeditie Maastunnel

26 November 2022 | 12:45 Charloisse... 6 plekken beschikbaar Clarian

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app