Magie, vision-moodboard en meer!

Met een leuk en gezellig groepje deelnemers (lady's only) nodig ik je graag uit voor een inspirerende avond waarin je dieper inzicht krijgt over jouw behoeften, wensen en dromen.

De ervaring begint met een korte geleide meditatie waarna je vanuit je intuïtie steekwoorden noteert en op zoek gaat naar passende afbeeldingen.

Samen met de andere deelnemers knip, praat, lach en scheur je terwijl de plaatjes hun plek op het vision-moodboard vinden. Een creatief proces dat niet alleen intuïtief maar ook emotioneel verrijkend kan zijn.

Zodra je jouw prachtige vision-moodboard hebt voltooid, wordt de ervaring verder verdiept met een korte aanvullende reading. Hiermee krijg je inzicht in de boodschappen die verscholen liggen achter de beelden die je hebt gekozen. Zo ga je met nieuwe inzichten verder, verteld door je eigen intuïtie en creativiteit.

De bijeenkomst vindt in huiskamersfeer plaats. De kosten zijn 25, Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Fotowandeling “de lente in volle gang ?”

24 April 2024 | 10:00 Oude Bossc... 13 plekken beschikbaar Suus

Teylers museum

25 April 2024 | 11:00 Spaarne 16... 6 plekken beschikbaar Brigitte

Pompeï, Napels en Capri

25 April 2024 | 14:00 tot 25 April 2024 | 16:30 Woonzorgce... Geen limiet Gina

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app