Machteld chante Shaffy, de Nieuwe KHL A’dam

Op de sterfdag van Ramses Shaffy presenteert Machteld van der Gaag met haar "mannen" het album Machteld Chante Shaffy. Machteld groeide tweetalig op. Ze ontdekte Ramses pas in de jaren '90, toen ze bij een reclamebureau werkte dat "Zing Vecht Huil" gebruikte onder een commercial. Ze kocht een verzamel CD en was verkocht.

Nico van der Linden wist dat Ramses ook liederen in het frans had geschreven en gezongen en liep al lang rond met het plan om een franstalige Shaffyalbum op te nemen. In samenwerking met Machteld werd het plan eindelijk concreet. In oktober 2021 overleed Nico van der Linden maar in het jaar daarvoor hadden Nico en Machteld het album in de steigers gezet.

Kees van Zantwijk heeft de muzikale leiding overgenomen en ontfermde zich over de arrangementen van 15 chansons van Ramses. Op 1 december 2023, sterfdag van Ramses, presenteert Machteld het album Machteld Chante Shaffy. Het beloofd een gedenkwaardige Fr Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Covers Rock/Blues uit jaren 60-’79

1 October 2023 | 15:00 Verlengde ... 10 plekken beschikbaar Ria

Jamsessie the good vibes, gratis

25 October 2023 | 20:00 Augustijne... Geen limiet Cornélie

Kerstavond Borrel met Copycat

24 December 2023 | 17:00 tot 24 December 2023 | 20:30 Nollehoofd... Geen limiet AnjA

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app