Maaltijdsoepen bij Frank

Zoals wellicht meer mensen, vind ik het leuk om te koken en iets lekkers op tafel te zetten. Anderen zien zichzelf mogelijk niet als keukenprins(s), maar vinden het wel leuk om regelmatig uit eten te gaan voor weinig geld. Bij mij thuis kan het allemaal: ik zorg voor de ingrediënten, de keukenbenodigdheden, de recepten en de locatie.

Ik woon in Amersfoort (Vathorst) en er is ruimte voor zo’n 8 mensen aan tafel (in de keuken max. 4). Om het geheel kostendekkend te maken, deel ik de kosten voor de boodschappen door het aantal deelnemers (reken op zo’n € 10,00, dranken zijn ‘on the house’, mits met mate).

De mensen die mij kennen weten dat ik vaak etentjes organiseer met een thema. Dit zijn ‘tussendoor avonden’ zonder echt thema, maar om deze traditie er toch een beetje in te houden, heb ik er toch een soort rode lijn in proberen te brengen. Elke maand gaan we namelijk maaltijdsoepen, éénpansgerechten, st Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Viskeet viert 200 jaar KNRM

25 May 2024 | 12:00 Strandweg ... Geen limiet Koos

BAM! Festival Hengelo gratis

25 May 2024 | 13:45 tot 26 May 2024 | 00:30 Prins Bern... Geen limiet Han (Kluphost Twente)

Film

25 May 2024 | 14:35 Keizersgra... Geen limiet Renee

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app