Lunch, museum en korte wandeling.

Deze middag bestaat uit drie onderdelen die niet los mee te maken zijn. Lukt je dat niet dan niet hiervoor aanmelden. We beginnen met een eenvoudige lunch bij het Vlaamsch Broodhuis om 13 uur. Vervolgens bezoeken we in het Stedelijk Museum de tentoonstelling van de Japanse kunstenaar Yayoi Kusama die hier met korte tussenpozen verbleef. We sluiten af met een korte wandeling naar molen de Walvisch die we met museumjaarkaart gratis kunnen bezoeken, een audiotour wijst ons de weg naar boven op de balie maken we een foto van de groep.

Aanmelden is komen, voor mij fijn om welkom te blijven op de gereserveerde plaatsen die ik regel. Museumkaart en Rotterdampas gratis toegang. Met de metro of trein halte Schiedam Centrum. Of nog een stukje lopen volg de borden Centrum of twee haltes met tramlijn 24 halte Broersvest, ook tramlijn 21 stopt hier.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Expositie Beelden van de Zee Den Haag

28 September 2023 | 13:00 Schevening... Geen limiet Monique

De Ijsvogel lezing

28 September 2023 | 14:00 tot 28 September 2023 | 16:00 Heksenakke... Geen limiet Lisette

“Toksjoo Op Zuid”

28 September 2023 | 19:30 Gooilandsi... 4 plekken beschikbaar Minie

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app