Losse heupen club

Je staat moeilijker op uit een stoel, bent sneller uit balans en loopt minder ver. Kortom: Je hebt steeds meer moeite met bewegen. Ga dan “hup in de benen!” met de Losse Heupen Club.

De Losse Heupen Club is een verzamelplek voor al het (beweeg)aanbod voor senioren in Haarlemmermeer met als belangrijkste thema gezond en vitaal ouder worden.

Lekker blijven gaan en staan is waardevol. mobiliteit geeft veel vrijheid en plezier. Een periode van ziekte of minder bewegen kan ook zorgen dat jouw fitheid achteruit gaat, waardoor je minder mobiel bent en moeilijk weer in beweging komt. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet. Herken je dat? Kom dan bij de Losse Heupen Club!

Woensdag 22 mei, Theater Cpunt, Hoofddorp. We zien elkaar bij de ingang om 13.00 uur. Ik ben herkenbaar aan de blauwe kluptas!

Een middag om niet te vergeten: Wil jij alles weten over de Losse Heupen Club, de laatste trends over valpreventie Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandeling over het Doldersumseveld 16,5 km

1 June 2024 | 10:30 Brink, 838... 14 plekken beschikbaar Ebel

Spreekt voor zich…..Heerhugowaard.

24 May 2024 | 14:00 Coolplein ... 30 plekken beschikbaar El ise

Vrijdag midag borrel in cafe de zaak

24 May 2024 | 17:00 Pottenmark... Geen limiet Evert

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app