LIVE MIDNIGHT RAMBLE

De Haagse band Midnight Rambler speelt Rock & Roll en Rhythm & Blues waar het voor bedoeld is: om op te swingûh! Met strak drumwerk, gierende gitaarsolo's en snerpende mondharmonica geven zij nieuw elan aan de traditionals uit de 60-er en 70-er jaren.

Het repertoire, zo'n 80 songs, bestaat uit o.a. The Rolling Stones, Status Quo, The Doors, Eric Clapton & Stevie Ray Vaughan. Al eerder speelde de band op het 'Tuinderij Classics Festival' en meerdere Westlandse Middagen. Dit viel bij het publiek zeer goed in de smaak en daarom doen zij dit op 12 november nog eens dunnetjes over!

————————————————————————
Het is een openbare evenement van De Tuinderij.

Er zijn geen zitplaatsen gereserveerd. Ik ben er rond 14:30uur en ik sta aan de rechterkant van de band. Bij de Klupvlag. Ieder is vrij om te gaan/staan/zitten waar je maar wilt. Maar altijd gezellig als we bij el Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Borrelen en hapje in Vessem

22 September 2023 | 17:00 Driehuizen... 25 plekken beschikbaar adrie

Humorfestival met Andy Marcelis

22 September 2023 | 20:00 Burgemeest... 10 plekken beschikbaar Miranda

Haarlem Blues Club | Thomas Toussaint Band

22 September 2023 | 20:30 Korte Vers... 135 plekken beschikbaar Haarlem Blues Club

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app