LIVE COLLECTIVE COVERBAND

ZELF TICKETS REGELEN

Collective is ontstaan uit acht muzikanten van verschillende bands uit Hoek van Holland. Deze muzikanten met een ruime ervaring brengen een heerlijk repertoire van zowel binnenlandse- als buitenlandse pop, rock, reggae, blues, soul en disco classics uit de gouden jaren van de 70s & 80s.

Stuk voor stuk zijn het voor iedereen herkenbare hits van grote artiesten zoals o.a. The Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley, Eric Clapton, Toto, Tina Turner, Abba, Simon & Garfunkel, Doobie Brothers, Sam & Dave, The Trammps, The Blues Brothers en vele anderen. Maar ook de legendarische Nederlandse bands als bijvoorbeeld Golden Earring, Shocking Blue en Sandy Coast worden zeker niet vergeten tijdens optredens. Kortom, tijdens een optreden van Collective is het onmogelijk om stil te blijven zitten!

Koop vanaf 15 juli online uw kaarten. Online kaartverkoop mogelijk tot 12:00 uur op de dag van het event. Mit Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

HOCKNEY’S Eye

2 October 2022 | 13:30 Teylers Mu... 6 plekken beschikbaar Micky

Wandeling vanaf het wasven

2 October 2022 | 13:30 tot 2 October 2022 | 16:30 Celebeslaa... 12 plekken beschikbaar Jacqueline

Schilderijen en botanische tuin bewonderen.

2 October 2022 | 13:50 tot 2 October 2022 | 17:00 4731 Ouden... 10 plekken beschikbaar Annelise

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app