Litetair-/ muzikaal wielerspektakel

Intiem wielerprogramma in Willem Twee Toonzaal

In Willem Twee Toonzaal aan de Prins Bernhardstraat 4 vindt tussen 13.00 uur en 18.30 uur een gratis toegankelijk, intiem maar bomvol literair-muzikaal programma plaats. Het is ook geschikt voor mensen die de drukte op het plein buiten minder prettig vinden. Het programma staat volledig in het teken van wielrennen.

Te gast zijn de voormalig profwielrenner Peter Winnen en de wielerjournalist Edwin Winkels. Allebei lezen zij voor uit eigen werk. Zij worden geflankeerd door The Strava Orchestra. Dit is een project van Mathijs Leeuwis dat hij ontwikkelde in een compositieopdracht voor November Music. Verdere begeleiding wordt verzorgd door Nederlands bekendste flamencogitarist Eric Vaarzon Morel, die speciaal voor La Vuelta Holanda een wielerprogramma presenteert met schilderijen, beelden, projecties en daverende flamenco composities. Voor de gelegenheid neemt hij zijn dochter Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Tentoonstelling Prado in Breda

23 September 2022 | 13:00 Valkenberg... 6 plekken beschikbaar annemarie

Paleis op de Dam

23 September 2022 | 13:00 Nieuwezijd... 6 plekken beschikbaar Ellen

Bevrijdingdag Nuenen

23 September 2022 | 13:00 tot 23 September 2022 | 17:00 "Het Kloos... 10 plekken beschikbaar Constance

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app