Lichtjes wandeling Radio kootwijk

Klupleden, ik doe even een mededeling. Op 27 en 28 december wordt er vanaf het voormalige zendstation door SBB een 5 km lange wandeling uitgezet met lichtjes. SBB nodigt iedereen na afloop uit om in het zendgebouw even te verwarmen en te genieten van de sfeer. Helaas kan ik niets doen omdat ik ook in die organisatie zit. Dus u bent als u dit leuk vind een beetje op u zelf en anderen aangewezen. Reserveren voor dit mooie evenement kan op internet op de site " lichtjeswandeling Radio Kootwijk" van af 1 december. Ik wens u veel plezier .parkeren kan in Radio Kootwijk op de sbb parkeerplaats. Volg de borden.

Hij komt dus 1 december online, maar speciaal voor klupleden staat hij er al 1 of misschien 2 dagen eerder op. Dus wil u mee lopen, reserveer dan voor 1 december op die website met als vertrektijd 19.00 uur. Dan heb je de meeste kans om samen te lopen met andere klupleden.

VOOR KLUP LEDEN IS DE SITE OP 30 NOVEM Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Welkom bij Koffie/thee moment “GEWOON” bij Palkinto

30 November 2023 | 10:00 tot 30 November 2023 | 12:00 Herenstraa... 10 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Chillcafe: borrelen in Zeist

30 November 2023 | 19:00 Slotlaan 1... Geen limiet Hedie: Stichting Chill

Nieuw Klupjaar

1 December 2023 | 00:05 tot 1 January 2024 | 23:55 Nederland Geen limiet Antoinette

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app