Lezing robotica

Trouw, zaterdag 25 februari; “robots doen straks de afwas” . Volgens 65 onderzoekers kunnen we over tien jaar 39 procent van de tijd, die we nu aan die huishoudelijke taken besteden besparen door robots en geautomatiseerde programma’s hiervoor in te zetten.

Robots, algoritmes & kunstmatige intelligentie

Hoe dacht men vroeger over computers & robots? Welke ontwikkelingen spelen vandaag de dag en hoe zullen robots ons leven veranderen? Wat brengt de (nabije) toekomst?

Wat zijn algoritmes eigenlijk? Hoe werken ze en wat is het verschil van een algoritme met kunstmatige intelligentie (ki)? Weet u wanneer een artikel dat u leest door een ki systeem is geschreven? En binnen hoeveel jaar kan ki een betere diagnose stellen dan een arts, en een robot veiliger opereren dan een chirurg?

Er zijn wetenschappers die betogen dat de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie onvermijdelijk leidt tot super i Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Woordenboekspel

31 March 2023 | 19:30 tot 31 March 2023 | 23:30 Van Leeuwe... 5 plekken beschikbaar Tom

De Potvis (Nieuw Capels toneel)

31 March 2023 | 20:00 tot 31 March 2023 | 22:30 Capelseweg... 5 plekken beschikbaar Marjanne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app