Lezing over de geschiedenis van Nijmegen

Henk Rullmann is een geboren verteller. Hij heeft jarenlang op het Stadsarchief van Nijmegen gewerkt en talrijke bezoekers met hun onderzoeken geholpen, educatieve projecten op touw gezet, rondleidingen gegeven enz. Naast zijn werk was hij ook verteller in de zanggroep "Nimweegs Lied & Leed". Inmiddels is hij met pensioen, maar op historisch gebied nog actief met lezingen en rondleidingen ( waar Klup hem al van kent), over en in de stad. De lezingen zijn luchtig van toon en worden geïllustreerd met dia's.
Hij zal het deze avond hebben over : Helden van Nijmegen en Koninklijke bomen.

In Helden van Nijmegen vertelt Henk over mensen, van wie hij vindt dat zij zich onderscheiden hebben in de Nijmeegse geschiedenis door de eeuwen heen. Het zijn dus eigenlijk zijn helden.

In Koninklijke bomen vertelt Henk over dergelijke bomen in z'n algemeenheid en meer in het bijzonder welke bomen we in Nijmegen en directe omge Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Film ‘Broker’

3 February 2023 | 13:30 Filmhuis D... 5 plekken beschikbaar Anat

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app