Lezing & evt Rijksmuseum bezoek Expositie Johannes Vermeer

Wil je alles leren over de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit in het Rijksmuseum, kom dan naar deze 1 uur durende lezing!

Dit voorjaar presenteert het Rijksmuseum voor het eerst in zijn geschiedenis een overzichtsexpositie van de 17de-eeuwse schilder Johannes Vermeer. Met bruiklenen vanuit de hele wereld zal dit de grootste Vermeer-tentoonstelling ooit worden. Het Amsterdamse museum bezit zelf 4 meesterlijke stukken van de Delftse schilder, waaronder het internationaal geliefde "Melkmeisje" en "Het straatje".

De tentoonstelling
Andere topstukken van Vermeer die op de expositie te zien zijn, zijn "Meisje met de parel", "De geograaf", "Schrijvende vrouw met dienstmaagd", en "Vrouw met de weegschaal". Sommige werken zijn nog nooit in Nederland vertoond, zoals het nog maar zeer recentelijk gerestaureerde "Brieflezende vrouw aan een open raam" van de Gemäldegalerie Alte Meister van Dresden.

Met ongeveer Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Film ‘Broker’

3 February 2023 | 13:30 Filmhuis D... 5 plekken beschikbaar Anat

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app