Lentefestival; theater en muziek rondom Slot Zeist

Straattheater, clowns, acrobaten, muzikanten, steltlopers: je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het tegen op het Lentefestival. Meer dan 100 artiesten zorgen voor 40 verschillende acts. Optredens zijn op twee podia in de tuin van Slot Zeist, in het openluchttheater en op het voorplein. Terwijl je over het terrein loopt kom je overal artiesten tegen: je kijkt je ogen uit!
Het programma wordt in 2 tijdsloten aangeboden. 13.00-15.00 en 15.00-17.00 uur. Ik heb gekozen voor het eerste tijdslot zodat er nog tijd is wat te gaan drinken na afloop. Voor wie het straattheater al snel heeft gezien is een wandeling buitenom Slot Zeist met beeldententoonstelling in open lucht ook een aanrader. Wie graag wandelt, kan ook nog een mooie wandeling maken vanaf dit vertrekpunt. Afhankelijk van het weer doen we een koffie/borrel op buitenterras of binnen. Kaartjes kosten slechts 1 euro. Zo wordt de toeloop beheerst zodat het voor iedereen l Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondleiding Beeckesteijn- Engelmundeskerk

25 May 2024 | 10:00 Rijksweg 1... 5 plekken beschikbaar Gerard

Fietsen rondje Duiveland, ca. 30 km.

25 May 2024 | 10:30 Carpool Zi... 10 plekken beschikbaar Erik

Kunstroute Heerhugowaard

25 May 2024 | 11:00 tot 25 May 2024 | 17:00 Koggelaan ... Geen limiet Gerda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app