legendarische Rockband DIRE STAITS (2 Tickets ter overname)

De Dire Straits Legacy World Tour komt naar Leiden! De Nobel en de Stadsgehoorzaal slaan de handen ineen om dit concert te realiseren. Met de vier originele leden van Dire Straits staan er zaterdagavond 30 maart 2023 ware legendes op het podium van de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal!

Dire Straits Legacy is de unieke en meest geliefde opvolger van de iconische muziek van Dire Straits. De line-up bestaat uit 4 oorspronkelijke leden die hebben bijgedragen aan het unieke geluid en jarenlang hebben opgenomen en getoerd met Dire Straits. De vier originele bandleden – Alan Clark, Phil Palmer, Danny Cummings en Mel Collins – vertolken in Leiden de iconische muziek van de legendarische Britse rockband. Ze worden daarbij ondersteund door topartiesten. Bassist Trevor Horn (The Buggles, Yes) is één van ’s werelds grootste hitproducenten voor artiesten zoals Tina Turner, Tom Jones en John Legend. Cristiano Micalizzi is een Grammy Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Jamsessie schemerlamp entree gratis.

16 April 2024 | 20:00 Daalseweg ... Geen limiet Cornélie

Ommetje en mindful wandelen door Drunense Duinen

16 April 2024 | 11:30 tot 16 April 2024 | 13:30 Oude Bossc... 10 plekken beschikbaar Léon

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app