Leer kickboksen met Jaap Jongbloed

Vitaal en gelukkig ouder worden, dat willen we natuurlijk allemaal. Maar hoe doe je dit nou? Zowel fysiek als mentaal moet je jezelf uitdagen en nieuwe dingen proberen. Daarom organiseren Klup en Hersenstichting de Vitality Experience en nodigen kluppers van harte uit voor deze bijzondere activiteit. 

Kom jij kickboksen met onze ambassadeur Jaap Jongbloed? Een vertrouwd gezicht op televisie en een voorstander van een actieve levensstijl. Samen met trainer Wim en Jaap gaan we actief aan de slag aan de mooie Sloterplas. Daag jezelf uit en meld je snel aan voor deze activiteit. Het is voor iedereen toegankelijk en uiteraard helemaal veilig. 

We verzamelen om 13.00 voor de ingang van Basic-Fit en je kan gratis parkeren op het parkeerterrein. Kom dus op tijd en we lopen vervolgens samen naar de locatie in het park.

Deze activiteit is gratis en wordt mogelijk gemaakt door Klup & Hersenstichting in samenwerking met tr Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Ommetje Huizen

13 April 2024 | 10:55 Huizen, Ne... Geen limiet Wender

Marathon 13 april 2024

13 April 2024 | 12:00 tot 13 April 2024 | 13:30 Coolsingel... 2 plekken beschikbaar Arthyra

Sportief middagdagje Aalden met muzikale afsluiting

13 April 2024 | 12:30 tot 13 April 2024 | 16:00 Korenhof 1... 20 plekken beschikbaar Jessica

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app