Latin Rock Band Massada

VOETJES VAN DE VLOER MET MASSADA

De Nederlands-Molukse Latin Rock band Massada maakte in de jaren 70 en 80 furore met hits als ‘Latin Dance', 'Dansa', 'Arumbai' en de nummer 1-hit 'Sajang É'. Massada is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland en was pionier op het gebied van gebruik van uitgebreide percussie instrumentarium binnen een band. De band heeft een prachtige show met daarin centraal meeslepende Latin Rock, ondersteund door wellicht één van de beste percussionisten secties van Europa. 

De geschiedenis van Massada gaat terug naar de jaren 60 in het Noord-Hollandse Huizen. Oprichter Johnny Manuhutu legt in de jaren zeventig de basis van de band met grotendeels Molukse muzikanten, in eerste instantie The Eagles genaamd. Toen in Amerika een andere band opstond met dezelfde naam, besloten de bandleden in 1973 de naam te veranderen naar Massada. Ni Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Geuzenpop Brielle

24 September 2022 | 20:00 Brielle, N... Geen limiet Wilma

Amsterdam Klezmer Band Jubileumconcert

15 September 2022 | 19:30 Weteringsc... 10 plekken beschikbaar Laetitia Joy

Line-dance demo en gratis lesje

7 August 2022 | 14:00 tot 7 August 2022 | 16:00 Burgemeest... Geen limiet Arthyra

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app