Laten we met elkaar een nieuwe wereld creëren

Lieve klupvrienden,

Ik zoek mensen, die net als ik spiritualiteit (een breed begrip) essentieel vinden in hun leven. Waar nieuwe verbindingen en ontmoetingen kunnen ontstaan. Ik geloof erg in de kracht van samen om zo aarde heel en mooi te maken.

Ik wil daarom een praatgroep oprichten om verhalen, ideeën en inspiratie te te delen. Of lezingen en trainingen geven over je talent kan behoren tot de mogelijkheden. De één heeft een idee, een ander netwerken, materiaal of is zelf handig, heeft ruimte, of kent sponsoren, stichtingen of kan zelf persoonlijke investering doen. Natuurlijk gewoon in liefde zijn is net zo waardevol!

We zouden wekelijks/ tweewekelijks bij elkaar kunnen komen bij iemand thuis of elders. Praatgroepen met evt in een later stadium ook naar werkgroep(en) te gaan. Natuurlijk ben je ook welkom als je voor één keer erbij wilt zijn of mee wilt praten in liefdevolle verbinding.

De v Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Vitality Experience 2024

13 April 2024 | 09:00 tot 20 April 2024 | 23:00 Nederland Geen limiet Klup

Klup bowling Houten juni

20 June 2024 | 18:30 Meidoornka... Geen limiet Jan-Peter

Majoor Bosshardthuis en wallentour

23 February 2024 | 11:45 Stationspl... 10 plekken beschikbaar Jose

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app