Lang weekend in Hochsauerland

Met elkaar eropuit om nog even de zomer te voelen voor de herfst zijn intrede doet, nieuwe mensen te ontmoeten en samen lekker actief te zijn. Ga je mee? Kluppers Dick en Marjan organiseren van 29 september tot en met 2 oktober een lang weekend in Hochsauerland. Helemaal buitenland, en toch maar een paar uurtjes rijden.

Marjan verzorgt iedere dag een boeiende yogales.Ook voor beginners heerlijk om aan mee te doen en kennis te maken met deze eeuwenoude traditie van ontspanning en bewustwording. Onder leiding van Dick is er dagelijks een mooie, relaxte rondwandeling in de omgeving. Verder kun je meedoen aan een 'schrijfcafé', onder het motto: maak de dichter in je wakker. Ook is er alle gelegenheid om gezellig samen wat te drinken of een spelletje te doen.

We verblijven in centrum Savita, midden in de bossen, met een heel eigen, lekker informele ambiance. Elke deelnemer heeft een eigen eenpersoonskamer met douche en toi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondje Vlietland – Wandeling

6 June 2023 | 11:00 Rietpolder... 10 plekken beschikbaar Teddy

Vintage Chrome Meeting

6 June 2023 | 18:00 3620 Lanak... Geen limiet Jan

Klup de Boules Amsterdam

6 June 2023 | 13:00 Zeeburgerp... Geen limiet Klup

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app