Lakshmi Droom

Durf jij je dromen te volgen of ben je bang voor nachtmerries? In Droom duikt LAKSHMI samen met haar muzikanten het onderbewustzijn in en neemt je mee in een droomwereld. Een wereld vol pop-noir liedjes, van lieflijk klein tot groots en duister.

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Als maker staat ze bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

In 2021 brak ze bij het grote publiek door met haar deelname aan het TV-programma Wie is de Mol? Dat jaar bracht ze ook nieuwe singles uit in aanloop naar haar derde album, waaronder Empty. Met een videoclip waarin ze medewerking kreeg van topontwerpers zoals Ronald van der Kemp en was het nummer te horen in de CBS-serie Charmed.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Alkmaar , Stadswal en 3 parken 8km

3 December 2022 | 10:45 Stationswe... 8 plekken beschikbaar Lies

Wandeling in Kinderdijk 10-12 kms

6 December 2022 | 10:30 Scheldeple... 10 plekken beschikbaar Alda

Lezing: De stilte als bron en vervulling

6 December 2022 | 15:30 Keizersgra... Geen limiet Paul

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app