Lady + Lord MacBeth 

In Shakespeares MacBeth is Lady MacBeth de verpersoonlijking van het kwaad; verblind door ambitie en heerszucht spoort ze haar man aan om iedereen te vermoorden die in de weg staat. De muzikale voorstelling Lady + Lord MacBeth van regisseur Olivier Diepenhorst brengt meer diepgang in de beide personages en hun relatie. Ze hebben elkaar trouw gezworen, maar ze zijn niet gelukkig en smeden een wreed en waanzinnig plan. Schrijver Tom Lanoye maakte een moderne bewerking van het ‘bloederigste toneelstuk van Shakespeare’, over onvervulde verlangens en hoever je kunt gaan om te krijgen wat je wil. 

Lady+Lord MacBeth is de tweede samenwerking van regisseur Olivier Diepenhorst en schrijver Tom Lanoye. Ze werken voor het eerst samen aan een nieuwe bewerking van de meest beruchte tragedie van Shakespeare: MacBeth. Een muzikale voorstelling met live muziek van het ensemble Black Pencil. Joy Wielkens (bekend van o.a. Dertigers) Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Gratis online College Planeet aarde

19 April 2024 | 10:00 Netherland... 100 plekken beschikbaar Denise

Gratis online College Caravaggio

19 April 2024 | 10:00 Netherland... 100 plekken beschikbaar Denise

Film De terugreis

19 April 2024 | 13:10 Buitenhof ... Geen limiet Anat

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app