Krimpener-/Lopikerwaard, 16 km

LET OP!!!! Dit is een van A naar B wandeling! We nemen de bus vanuit Lopik terug naar Schoonhoven.

Vanaf schoonhoven wandelen we via het gehucht Willigen Langerak naar de lekdijk. Een klein stukje uiterwaard en dan naar natuurmuseum de Wielewaal. Ze hebben hier een prachtige tuin voor de koffiestop. Leuk om ook even in het klompenwinkeltje te kijken met producten van vroeger. Hiervandaan een kleine 4 km Tiendweg en dan wederom richting de dijk om daar een paar keer buitendijks te wandelen langs afkalverende oevers en over de strandjes van de lek. We wandelen langs recreatiegebied Salmsteke verder naar en door het kleine dorp Jaarsveld. Vandaar langs de buitenrand en via het centrum van Lopik naar bushalte gemeentehuis om met de bus terug te keren naar waar de auto’s staan.

Mijn wandeltempo ligt gemiddeld tussen de 4,5 en 5 km per uur. Verhouding verhard/onverhard pad 65/35. Als ze niet geopend zijn eventueel wat wande Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wandeling 7 km door Graft & De Rijp

23 September 2022 | 11:00 Unnamed Ro... 10 plekken beschikbaar Anne

Brandersfeesten Schiedam 2022

23 September 2022 | 19:00 tot 25 September 2022 | 23:00 Stationspl... Geen limiet Hans S - Kluphost 010/ZH

Avondwandeling Schiedam

23 September 2022 | 19:00 3112 VM Sc... Geen limiet Hans S - Kluphost 010/ZH

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app