Kom in kerstsferen met een prachtig concert

Op donderdag 14 december zal er in de Hobbe van Baerdtkerk te Joure om 20.00 uur een bijzonder concert worden uitgevoerd door het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, Noord Nederlands Kamerkoor met diverse solisten. Het geheel staat onder leiding van de Jouster dirigent Jan Vermaning.

De 50 musici gaan diverse wereldberoemde werken ten gehore brengen, waaronder composities van Händel, Mozart, Barber, Rutter en Finzi. Het ‘In Terra Pax van Gerald Finzi, Iis een zetting van twee verzen uit het mooie gedicht van Robert Bridges, 'Noel: Christmas Eve, 1913’, met als ondertitel "Pax hominibus bonae voluntatis" (Vrede en welwillendheid voor alle mensen), dat Finzi vindingrijk en vakkundig gebruikt  om St. Lukas' verslag van de verschijning van de engelen aan de herders. Een indrukwekkend en sfeervol werk. Uitvoerenden: Noord Nederlands Kamerkoor, Nationaal Symfonisch Kamerorkest, Meike Wijma – sopraan en Edmond Chu – bariton Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dwalen over de NDSM werf in Amsterdam Noord

30 November 2023 | 10:30 Stationspl... 6 plekken beschikbaar Ria

Royals and Rebels

30 November 2023 | 13:15 Stadhouder... 6 plekken beschikbaar Bregina

Nieuw Talent

30 November 2023 | 18:45 Saxenkamps... 6 plekken beschikbaar Louis

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app