Klupteam filmkwizzz

Is de DialQ filmquiz de beste filmquiz van Nederland? Het zou zomaar kunnen; de quiz was de afgelopen jaren al een groot succes in diverse filmtheaters in Nederland.  LantarenVenster presenteert de DialQ filmquiz voor het eerst op donderdag 21 maart. Deze bonte mix van beeld, geluid en uitdagende vragenronden staat garant voor een spannende avond filmplezier.

Muziekrondes, obscure filmweetjes en stimulerende hersenbrekers. Alles komt voorbij, van klassiekers tot kersvers, van Hollywood tot arthouse, maar altijd laagdrempelig en leuk. Dé quiz voor iedereen die ook maar een beetje van film houdt.

Doe in je eentje mee of – slimmer nog – met een team van maximaal vier personen. Tip: bestel snel je kaartjes (€7,50 per persoon, Cineville gratis), want ze vliegen de deur uit.

De DialQ filmquiz vindt plaats op donderdag 21 maart. Koop van tevoren je kaartje en schrijf je op 21 maart vanaf 19:15 uur in als team; d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Filmhuis film “Bob Marley: One Love”

23 February 2024 | 18:50 Utrecht, S... 6 plekken beschikbaar Antonius

Film Priscilla

21 February 2024 | 20:00 Binnentuin... 8 plekken beschikbaar Joke

️ BIOS Verliefd op Bali

21 February 2024 | 19:50 tot 21 February 2024 | 22:00 Eemplein 2... Geen limiet Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app