Klup verbindt: gezellig boulen!

Klup Verbindt - gezellig boulen!

Kluppers samenbrengen doen we erg graag maar daarnaast staan we open voor nieuwe dingen. En we hopen jij ook! Onder de naam 'Klup Verbindt' koppelen we kluppers aan iemand die helemaal nieuw of onbekend is. Iemand van een andere generatie, of met een andere achtergrond of leefwijze. Dit deden we in het verleden tijdens KunstKoppels en hebben we gejeu de bould met vluchtelingen - zie foto.

Deze keer werken we samen met Duo for a Job. Dit is een stichting die vrijwilligers (met levenservaring) koppelt aan werkzoekende jongeren met een migratieachtergrond. Op een gezellige manier ga je in gesprek met deze jongeren, raak je geïnspireerd door de verhalen en maak je kennis met mentoren vanuit hun programma. Wellicht raak je enthousiast en geïnteresseerd in een mentorschap.

Deze activiteit is helemaal gratis en de eerste koffie/thee wordt aangeboden door de Mooie Boules. Durf jij he Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Voetbal kijken. Gezellig bij mij op de bank

3 December 2022 | 15:30 Oranjelaan... 8 plekken beschikbaar Robert

Sint Dobbelspel en stamppot buffet

4 December 2022 | 17:00 Groenmarkt... 16 plekken beschikbaar Els

GEZELLIG MIDDAGJE YAHTZEE

7 December 2022 | 13:00 Rotterdam,... 4 plekken beschikbaar Yvonne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app