Klup de Boules Amsterdam

Op naar de 15e editie van - Klup de Boules! We starten 2024 eenmalig een weekje later dan normaal. Lees de hele omschrijving

De Mooie Boules Bar stelt graag hun zaken beschikbaar voor kluppers. Op iedere eerste dinsdag van de maand mogen jullie vanaf gratis boulen en het eerste bakje koffie is ook nog eens van het huis!
Als je voor de molen van brouwerij het IJ staat loop je daar rechts langs en dan zie je mooie boules. Je bent vlakbij de Dappermarkt en bij Gideon Italiaander(een bijzondere onregulaire goederen winkel.

Klup is zelf niet aanwezig tijdens deze activiteit en we zoeken een klupper die als host (gastheer/vrouw) wil fungeren tijdens de activiteit. Geef even in een reactie aan of je dit wilt doen en dan voegen we dit toe aan de activiteit. 

Dit is dus een leuke kans om met elkaar gezellig te jeu de boulen op iedere eerste dinsdag van de maand in de hippe en sfeervolle Mooie Boules bar.
Ik Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Leidse singelparkwandeling.

21 May 2024 | 11:00 Morspoortb... 10 plekken beschikbaar Teddy

Tour Culinair Wijk bij Duurstede – Nr.3

21 May 2024 | 19:00 Markt 16, ... 25 plekken beschikbaar Jaap

UNIEK FORMAT EMMEN, THEATER, IMPROVISATIE en MUZIEK.

21 May 2024 | 19:45 Kapitein G... 6 plekken beschikbaar Willy

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app