Klup de Boules Amsterdam

Terug van weggeweest - Klup de Boules! Lees de hele omschrijving

Voor de covid periode hebben we dit al eens gedaan met onze vrienden van de Mooie Boules Bar en zij stellen graag weer hun zaken beschikbaar voor kluppers. Op iedere eerste dinsdag van de maand (in januari eenmalig op de 2e dinsdag ivm nieuwjaar) mogen jullie vanaf nu gratis boulen en het eerste bakje koffie is ook nog eens van het huis! 

Klup is zelf niet aanwezig tijdens deze activiteit en we zoeken een klupper die als host (gastheer/vrouw) wil fungeren tijdens de activiteit. Geef even in een reactie aan of je dit wilt doen en dan voegen we dit toe aan de activiteit. 

Dit is dus een leuke kans om met elkaar gezellig te jeu de boulen op iedere eerste dinsdag van de maand in de hippe en sfeervolle Mooie Boules bar.

Afmelden kan tot 24 uur voor de activiteit aangezien Mooie Boules op jullie rekent en de activiteit gaat door bij minimaal 15 Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Wol; schatkist vol mogelijkheden

2 February 2023 | 13:30 tot 2 February 2023 | 15:30 Schouwburg... 6 plekken beschikbaar Bregina

Your Marathon Challenge met Arthyra

4 February 2023 | 10:55 Burgemeest... Geen limiet Arthyra

Wandelen met de hond(en) ‍

4 February 2023 | 12:15 tot 4 February 2023 | 14:15 Vorsselweg... 10 plekken beschikbaar Rose

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app