klaverjassen (bij)leren voor beginners (nw Kluppers welkom)

Gezellig gratis een middagje leren klaverjassen (Amsterdams) en ondertussen nieuwe kluppers leren kennen. Hoe leuk is dat ?
Zie ook andere data voor vervolg (ervaring opdoen).

De basis van het spel dateert terug tot de 14e eeuw. De toenmalige versie van het klaverjassen werden in de gehele Benelux gespeeld en stond bekend onder de naam vijfhonderden. Sindsdien is Klaverjas onderdeel geworden van de alledaagse Nederlandse taal, een denksport.

Neem zelf een goed humeur mee en knabbeltje dan zorg ik voor koffie/thee, biertje, wijntje (wit droge Verdejo of Pinot Grigio), rode port en fris.

De meesten volgen herhaallessen en doen dat om ervaring (snufjes en trucjes) te leren. Les 1 is de uitleg. Vervolgles(sen) is leuk gezellig kaarten en ervaring opdoen in steeds wisselende samenstellingen. Zo ontstaan ook groepjes van gelijke niveaus. Ik help je erbij totdat je mee kan doen met drives.

Mocht de max Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Papier Biënnale 2024. Animal Farm Rijswijk

23 July 2024 | 11:00 Herenstraa... 6 plekken beschikbaar Anna

Rondje Monnickendam

23 July 2024 | 11:00 Waterlands... 8 plekken beschikbaar Loes

St. Jacobus Paardenmarkt en wielerronde

24 July 2024 | 10:00 tot 24 July 2024 | 15:00 Haven 4, 2... Geen limiet Alda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app