King King in de Bosuil

In de hele muziekindustrie is King King een naam die niet alleen synoniem staat voor geweldige muziek en uitstekend muzikaal vakmanschap, maar ook voor, en misschien nog belangrijker, het elke keer verdomd leuk hebben!

Wanneer de onstuitbare leider Alan Nimmo het podium oploopt in zijn inmiddels kenmerkende kilt, de vuisten in de lucht en een glimlach zo breed en schitterend als de rivier de Clyde in Glasgow zelf, lijdt niemand er enige twijfel aan dat ze een van de beste avonden van hun leven tegemoet gaan. Alan Nimmo zit al vele jaren in de muziekwereld - meer dan hij zich kan herinneren - maar één ding is nooit veranderd. Zijn verlangen om eerlijke, echte muziek te maken die diep uit de ziel komt.

‘De beste band ter wereld’ is misschien een gewaagde uitspraak om te ondersteunen. Maar wees gerust, Alan en de jongens zullen elke avond hun best doen. Je kunt er je kilt op verwedden!

We treffen ons binnen bi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Torenlaan Theater Zeist: open podium

3 March 2024 | 14:00 Zeist, Ned... Geen limiet Angela

Music On Stage (MOS) jamsessie

3 March 2024 | 14:00 tot 3 March 2024 | 17:00 Cultuurhui... Geen limiet Cultuurhuis Almere Buiten

Jazz at the Castle

3 March 2024 | 14:30 Kasteellaa... 13 plekken beschikbaar Margo

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app