KHL CHANTANT: DUITSLAND

Update 17-9-2022:
Tot nu toe gaan alle deelnemers mee eten. Daarvoor is al een tafel voor 11 personen gereserveerd. Echter heb ik het max. aantal deelnemers in deze activiteit gewijzigd naar 16. Hopelijk gaan de deelnemers, die zich nog gaan opgeven, ook mee eten. Als je niet mee eet dan kom je uiteraard later en dan is het de vraag of je bij de eterstafel kunt komen zitten. Bij veel dinergasten zal daar geen ruimte voor zijn ben ik bang. Dus eet mee, is mijn boodschap:-))

——————————

Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant. ‘Was ich noch zu sagen hätte dauert eine Zigarette’. Het Octoberfest. Al het goede van de aarde.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, begeleid op de piano door Rob Stoop, op de contrabas door Chris Bernhart, en met gastblazers en gitaristen. Host Gerrit van der Linden praat het geheel vastberaden aan elkaar.

Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Koffieconcert Wouter Harbers

3 October 2022 | 09:40 tot 3 October 2022 | 11:30 Het Zand 2... 10 plekken beschikbaar Stans

Meezingavond ’t Monumentje in Mokum

3 October 2022 | 19:30 Westerstra... 8 plekken beschikbaar Ingrid

Pub quiz bij Cafe Scooters

5 October 2022 | 19:30 tot 5 October 2022 | 23:00 Ruiterskwa... 4 plekken beschikbaar Jolanda

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app