KERSTSTUK OF KERSTKRANS MAKEN

Omdat ik het zo vreselijk leuk vind het in een groepje te doen heb ik een oud collega gevraagd en bereid gevonden bij mij thuis deze workshop te geven. Hij verzorgt al sinds 1982 op diverse locaties in Flevoland workshops op dit gebied en heeft een mooie bloemenzaak gehad waar hij prachtige bloemstukken creeerde. We gaan in een gezellige sfeer (koffie, thee, iets lekkers en een kerstmuziekje op de achtergrond) aan de slag met een kerstdecoratie, waarbij je kunt kiezen uit een krans of een tafelschikking. Er wordt gewerkt met uitsluitend natuurlijke materialen. Wil je kaarsen in de krans of glinsterspullen en eventueel lichtjes in je stuk verwerken dan moet je die zelf meenemen. Smaken verschillen nu eenmaal.
Voor een tafelschikking neem je bovendien een schaal of andere ondergrond mee om op te maken. Als gereedschap is een snoeischaar of allesknipper handig om mee te nemen.
De kosten zijn € 32,50 per persoon inclusief m Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Kerstkaartje maken.

9 December 2022 | 10:30 tot 9 December 2022 | 13:00 Aris van B... 10 plekken beschikbaar Lois

Workshop zelfbierbrouwen

10 December 2022 | 14:00 Amsterdam,... 10 plekken beschikbaar Erwin

Salsa Diepenveen ( vlak bij Deventer)

10 December 2022 | 20:30 tot 11 December 2022 | 01:00 Dorpsstraa... Geen limiet Annita

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app