Kerst met de gebroeders Grimm

CICONIA CONSORT
Met kerst kijken we massaal Harry Potter, maar ook in vroegere tijden leefde ‘fantasy’ in de vorm van sprookjes van de gebroeders Grimm. Het Haagse strijkorkest Ciconia Consort olv Dick van Gasteren presenteert highlights uit Engelbert Humperdinck’s immens populaire opera Hänsel und Gretel. Zangsolisten Maria Pedano en Talitha van der Spek staan garant voor het nodige vocale en visuele spektakel. Beleef dit warme kerstprogramma voor de hele familie, waarin ook voor de jongste concertbezoekers een rol is weggelegd.

Kaarten zijn 18 euro

Deze voorstelling is inclusief een gratis drankje naar keuze in Café ZUID 57. Op vertoon van je voorstellingsticket. We nodigen je bij deze voorstelling uit om je drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling af te halen bij de bar van ons Café ZUID 57.

BEREIKBAARHEID DAKOTA

Theater en Filmhuis Dakota is goed bereikbaar. Kom wel bij voork Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Napoleon de film

28 November 2023 | 15:00 Koepelplei... Geen limiet Loes

Practicum Musicae Najaarsconcert: Kon.Conservatorium

28 November 2023 | 19:30 tot 28 November 2023 | 22:00 Spuiplein ... 11 plekken beschikbaar Anouschka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app