Kenniscafe Assen: Op zoek naar de ruimte

Moeten we ruimte maken voor de wolf in onze provincie? Welke invloed hadden de drie maanden in de rust en ruimte van de Drentse veengebieden op het werk van Vincent van Gogh? En hoe breng je de oneindigheid van ons heelal in kaart? Tegen het einde van het jaar duikt Kenniscafé Assen in wat soms oneindig lijkt, maar het niet altijd is: de ruimte.

Kenniscafé Assen biedt een avondvullend programma over kennis en wetenschap. In deze editie schijnen drie sprekers hun licht over het thema ‘ruimte’ op een speciale locatie: het Drents Museum.

Een astronoom vertelt over ons oneindige heelal en de geschiedenis van de melkweg

De hoofdconservator van het Drents museum dook acht jaar lang in de Drentse periode van Van Gogh en vertelt over de verandering in zijn werk door het verblijf in onze provincie

Een wolvengids van Natuurmonumenten vertelt over de lastige afwegingen rondom de wolf in Drenthe: geven we ruimte Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Van Gogh Museum, vertrek van station Hoorn

29 November 2023 | 11:25 Stationspl... 5 plekken beschikbaar Saskia

Gratis film: onder het maaiveld

29 November 2023 | 15:00 Otto Reuch... Geen limiet Jan

Iets Drinken

29 November 2023 | 14:30 10 A, Mark... Geen limiet Niels

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app