Keltische live muziek met Ierland beelden

Keltische live muziek door Klupper Gieneke (harpist Regina Ederveen) met Ierland beelden in het sfeervolle minitheater Filmhuis Zevenaar.

Ik geef op 11 december in het Filmhuis Zevenaar in de kinky locatie Turmac cultuurfabriek (een voormalige sigarettenfabriek) een optreden op de Keltische harp. Voor de muziek die ik speel laat ik me inspireren door de prachtige melodieën uit Ierland, Schotland, Bretagne, Wales en Engeland en ik maak daarbij mijn eigen arrangementen. Die zijn te horen in een combi van origineel Keltisch met klassieke en Middeleeuwse invloeden. Ook zijn traditionele hymns en is oriëntaalse muziek te horen. Het Filmhuis is behalve een mini bioscoop ook een leuk klein theater.
Tijdens het optreden zullen foto’s op het supergrote filmdoek worden vertoond van Jan Hulkenberg van Ierland en Engeland. In mei en juni is hij daar 2 maanden op pad geweest. De foto's zijn allemaal prachtige natuurbeelden, een Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Prachtige wandeling historisch Twisk

7 December 2022 | 13:30 Coenplein ... 6 plekken beschikbaar Marjon

Theater: Aan tafel met Charles Dickens

8 December 2022 | 18:00 Hoge Kade ... 20 plekken beschikbaar ✨Arianne

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app