Keltisch tuin concert, Elburg

Op 14 mei organiseer ik een Keltisch concert in mijn grote tuin in het gehuchtje Hoge Enk (gemeente Doirnspijk, en dat weer gemeente Elburg). Het thema van het concert is: ''A Celtic Harp Dream''. Ik bespeel mijn prachtige Keltische harp, gebouwd uit puur walnoot hout. De fluwelen klanken en ijle boventonen brengen je in natuurlijke sferen.
Wat is er romantischer dan dat?!

Ik laat muziek horen uit Schotland, Ierland, Wales, Engeland, Bretagne, en zelfs een Koerdische swing, dus heerlijke folk muziek met een Keltische en soms oriëntaalse twist. Bekende hymns ook als Scarborough Fair, Women of Ireland, Be Thou my Vision, Gaelic Waltz maar ik verklap natuurlijk niet alles....:-)
Het concert begint om 14.00 en is rond 15.30 uur afgelopen. In de pauze zijn er drankjes en zoete en vegetarische hartige hapjes en na afloop idem, en je hoeft dan niet meteen weg. Er is in de tuin ruim voldoende afstand om ruim te zitten. Bi Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rapalje bij Houtmansplantsoenconcert

3 July 2022 | 14:00 Houtmanspl... 85 plekken beschikbaar caroline Caroline

Kamperen & varen Biesbosch

30 June 2022 | 18:00 tot 30 June 2022 | 23:15 Nederland Geen limiet Henk

Kerst fair bij Beeckestijn-Gecanselt naar volgend jaar 2022

20 November 2022 | 14:00 tot 20 November 2022 | 18:00 Rijksweg 1... 50 plekken beschikbaar Evelyn

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app