KEEP AN EYE THE RECORDS

Een bijzondere avond met drie albumpresentaties en de bekendmaking van de drie bands die komend jaar aan de slag gaan als winnaars van een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van 10.000 euro! Daarnaast wordt in samenwerking met de VNJJ een tour gerealiseerd langs prestigieuze podia en festivals.
De jonge entrepreneurs en winnaars van de 2022-editie die hun nieuwe album presenteren zijn Önder, Ambergris en Nefertiti.

Naast de presentaties van de winnaars van de 2022-editie van The Records worden de winnaars van dit jaar bekend gemaakt. Zij worden eerder die dag gekozen door de jury bestaande uit musici en professionals uit het werkveld. Deze zeven finalisten worden geselecteerd op basis van inzendingen van jazz-alumni van de Nederlandse Conservatoria.

Keep an Eye The Records is een project van de Keep an Eye Foundation. De Keep an Eye Foundation werkt samen met kunstvakopleidingen in heel Nederland en d Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Paasbrunch met de Roustabouts

9 April 2023 | 12:00 Stieltjess... Geen limiet Hans S

Pasta avond

1 February 2023 | 18:00 Gasfabriek... 8 plekken beschikbaar Renee

D@NSP@Z

3 February 2023 | 21:00 Burgemeest... Geen limiet Desiree

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app