Join the band sessions is meespeel/zingen avond Alkmaar

Voor elke Join the Band Sessions aflevering wordt er een setlijst van een aantal bekende popsongs opgesteld. Die setlijst is ruim van voren te vinden op deze website onder de tab Agenda.

Ook de uitvoering die gespeeld gaat worden staat daarbij vermeld inclusief een YouTube filmpje. De ervaren huisband kan al die nummers spelen in de vermelde YouTube uitvoering. Natuurlijk worden de nummers niet exact nagespeeld maar het YouTube filmpje is wel het uitgangspunt voor wat betreft de akkoorden en de opbouw van het nummer. Er blijft altijd ruimte voor improvisatie. De meespeelmuzikanten bereiden één of een paar nummers goed voor, zodat zij de plaats van een huisbandlid kunnen overnemen of aanvullend met de huisband mee kunnen spelen.

Als meespeler kun je je individueel opgeven via de inschrijfformulieren op deze website. Van belang is, dat je laat weten aan welke aflevering(en) je mee wil doen, welk instrument je bespeelt e Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rapalje bij Houtmansplantsoenconcert

3 July 2022 | 14:00 Houtmanspl... 85 plekken beschikbaar caroline Caroline

Kamperen & varen Biesbosch

30 June 2022 | 18:00 tot 30 June 2022 | 23:15 Nederland Geen limiet Henk

Kerst fair bij Beeckestijn-Gecanselt naar volgend jaar 2022

20 November 2022 | 14:00 tot 20 November 2022 | 18:00 Rijksweg 1... 50 plekken beschikbaar Evelyn

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app