Join the Band Sessions Alkmaar

Kom meespelen of zingen geef je op het is gratis.

Hoe werkt het : Voor elke Join the Band Sessions aflevering wordt er een setlijst van een aantal bekende popsongs opgesteld. Die setlijst is ruim van voren te vinden op deze website onder de tab Agenda.

Ook de uitvoering die gespeeld gaat worden staat daarbij vermeld inclusief een YouTube filmpje. De ervaren huisband kan al die nummers spelen in de vermelde YouTube uitvoering. Natuurlijk worden de nummers niet exact nagespeeld maar het YouTube filmpje is wel het uitgangspunt voor wat betreft de akkoorden en de opbouw van het nummer. Er blijft altijd ruimte voor improvisatie. De meespeelmuzikanten bereiden één of een paar nummers goed voor, zodat zij de plaats van een huisbandlid kunnen overnemen of aanvullend met de huisband mee kunnen spelen.

Als meespeler kun je je individueel opgeven via de inschrijfformulieren op deze website. Van belang is, dat je laat wet Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Bossche borrel

3 July 2022 | 15:00 tot 3 July 2022 | 20:00 Lunchcafé... Geen limiet Carla

Gluren bij de buren in Nieuwegein

3 July 2022 | 13:00 tot 3 July 2022 | 18:00 Nieuwegein... Geen limiet Jan

Betuwse kersendagen

3 July 2022 | 11:00 tot 3 July 2022 | 16:30 Lingedijk ... Geen limiet ans

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app