John Waite Metropool

John Waite heeft een paar absolute klassiekers op zijn conto staan. Nederland maakt in 1977 massaal kennis met zijn fantastische stemgeluid als hij met de band The Babys een hit scoort met Isn’t It Time. Het is powerpop in optima forma. The Babys hebben daarna met A Piece Of The Action en Everytime I Think Of You nog meer hitparadesucces. In 1980 start John Waite een solocarrière en ook die is zeer succesvol.

John Waite viert zijn 40-jarige solocarrière met een uitgebreide tour waarbij hij, begeleidt door een voltallige live band, al zijn grootste hits komt spelen naast persoonlijke favorieten uit zijn uitgebreide catalogus. Dat betekent dat er ook een groot aantal nummers van Bad English op de setlist zullen staan want dat is die andere band waarmee hij enorme successen boekt met onder andere het nummer hieronder. Een avond dus met een artiest met een geweldige stem en hits die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaa Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Chillen aan het Uitgeestermeer

10 August 2022 | 18:00 tot 10 August 2022 | 22:30 Parallelwe... Geen limiet Arjan

Strand picknick Kijkduin – Den Haag

10 August 2022 | 17:45 tot 10 August 2022 | 22:00 Machiel Vr... 8 plekken beschikbaar Pip

Ik wil (leren) klaverjassen – balboekje

9 August 2022 | 16:05 tot 28 February 2023 | 22:00 Geen limiet Ellen

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app