Joe Lovano in het Bimhuis – voor de echte JaZz liefhebbers

Trio Tapestry is een bijzonder hoofdstuk in het omvangrijke oeuvre van Joe Lovano. Volgens de beroemde saxofonist behoren zijn composities voor dit trio tot de ‘meest intieme, persoonlijke muziek’ die hij ooit op plaat zette. De bandleden geven elkaar alle ruimte, zoals te horen op hun meest recente album Our Daily Bread op ECM Records. Net als op hun twee eerdere albums valt Lovano’s innemende saxofoon hier perfect samen met het vrije spel van Marilyn Crispell op piano en Carmen Castaldi op drums.

Joe Lovano behoort tot de meest gewaardeerde en veelzijdige tenorsaxofonisten aller tijden. Van de vele verschillende bands waarmee hij bij ons speelde, lijkt Trio Tapestry nog het meest op het trio met gitarist Bill Frisell en slagwerker Paul Motian uit de jaren tachtig en negentig. Met Marilyn Cispell speelde hij in meerdere bands in New York, met onder anderen Paul Motian en Anthony Braxton. Lovano en Carmen Castaldi zijn j Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Rondje met het pontje en spelletjes in de kantine.

24 April 2024 | 14:00 Leimuiderd... 16 plekken beschikbaar Ingrid

Live muziek in Café Loft – Valium Acoustic Duo

25 April 2024 | 18:30 tot 25 April 2024 | 20:30 Pomonaplei... 16 plekken beschikbaar Rob W Haaglanden

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app