JERNEY KATE SINGS BONNIE RAITT

Wegens bloedmooie voorstelling herhaald: de Nederlandse Jerney Kate zingt haar favoriete Bonnie Raitt-songs samen met Abel de Lange op gitaar.

Bonnie Raitt is een bijzondere Noord Amerikaanse zangeres en slidegitariste. Zeer recent kwam haar 18e studio album 'Just Like That' uit en ze kreeg er vervolgens een Grammy Award voor. Ze werkte met veel grote artiesten uit de muziekscene, zoals John Prine, Jackson Browne en Little Feat.

Ook heeft Raitt een sociaal en strijdbaar hart. Ze is een van de oprichters van Musicians United for Safe Energy en supporter van Little Kids Rock, een nonprofit organisatie die gratis muziekinstrumenten en lessen voor kinderen op openbare scholen in de VS verzorgt.

Bonnie komt voorlopig niet naar Nederland voor concerten, maar dit is een uitstekend alternatief. Ook Jerney is een prachtzangeres en een geweldige vertolkster van het Bonnie Raitt-repertoire. Op de setlijst zullen Angel fr Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Dagworkshop AURA en kleuren. N cadeau aan jezelf.

28 September 2023 | 09:30 tot 28 September 2023 | 17:00 Spoorstraa... 6 plekken beschikbaar Lianne Bussum

“Toksjoo Op Zuid”

28 September 2023 | 19:30 Gooilandsi... 4 plekken beschikbaar Minie

Grupo de Sur

28 September 2023 | 20:30 Damlaan 44... 6 plekken beschikbaar Mariëtte

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app