Jamai zingt Elton John

Jamai - I'm still standing

Met de kleurrijke show I'm still standing gaat een droom van Jamai Loman in vervulling. Samen met zijn pianist en live-band brengt hij een ode aan zijn muzikale held: Elton John.

De muziek van Elton John vormt een rode draad in Lomans leven. De hits van de excentrieke en eigenzinnige poplegende hebben Jamai geïnspireerd en creatief gevoed. Hij neemt zijn werk serieus, maar zichzelf niet.

Tijdens dit opzwepende concert zingt Jamai diverse hits van zijn idool, zoals 'Rocket Man', 'Saturday' en natuurlijk 'I'm still standing'. Het is een extravert theaterconcert over een introverte artiest, echt een show om bij te dansen en te lachen.

Wij zitten rij 4. Stoel 19 en 20 Regulier Tickets

Kaarten zelf bestellen

https://tickets.zaantheater.nl/widgets/zaantheater/addtickets?l=nl&returnurl=https%3a%2f%2fzaantheater.nl%2f&skinid=1&event=16341&flow=basketwithcheckout&salesc Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Covers Rock/Blues uit jaren 60-’79

1 October 2023 | 15:00 Verlengde ... 10 plekken beschikbaar Ria

Jamsessie the good vibes, gratis

25 October 2023 | 20:00 Augustijne... Geen limiet Cornélie

Kerstavond Borrel met Copycat

24 December 2023 | 17:00 tot 24 December 2023 | 20:30 Nollehoofd... Geen limiet AnjA

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app