JALAFUSI BIGBAND UIT EDE GOES LATIN

JALAFUSI GOES LATIN

Denk even aan zonnige Braziliaanse stranden, dansende mensen en aan Latijns-Amerikaanse vrolijkheid en melancholie. De Edese Jalafusi Big Band onder leiding van Maurice Ditmer haalt de zomer alvast in huis met een mooi Latinprogramma. Een avondvullende show waarbij je niet op je stoel kan blijven zitten.

Zangeressen Caia Mangelsdorf en Margje Vleck zijn er ook weer bij om een aantal mooie songs te vertolken. Verschillende stijlen passeren op deze avond de revue. Dompel je even onder in latinstijlen als bossanova, latinjazz, latin pop, salsa of samba.

Latinpercussie hoort daar natuurlijk ook bij. Allround percussionist Martin Gort is deze avond onze gastspeler. Martin behoort al jaren tot de top van de Nederlandse percussiewereld.

Ria Pranger van HGL Dance Projects uit Ede verzorgt dansdemo's. Inspirerende salsa op instrumentale nummers, aangevuld met een korte dansinstructie voor het Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

APPELTAARTCONCERT Oosterkerk Amsterdam

30 May 2023 | 14:15 Kleine Wit... 6 plekken beschikbaar Rijna

Voorstelling Barock van Ellen ten Damme

30 May 2023 | 20:00 2011 VT Ha... 4 plekken beschikbaar Louisan

Tango Mooovs: Argentijnse Tangosalon

31 May 2023 | 19:00 tot 31 May 2023 | 23:00 Amare, Spu... Geen limiet Anouschka

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app