JAKE LA BOTH blues for

Heerlijk om naar te luisteren en/of dansen : blues. Ga je mee?. Voor een impresse van de muziek, open de link onderin en luister naar zijn nieuwe nummer.

Na een ruige en turbulente jeugd in Chicago, leerde Jake La Botz bluesmuziek kennen van de laatste bluesmannen uit het vooroorlogse tijdperk. Vanuit daar trok hij, met zijn gitaar in de hand, dwars door de Verenigde Staten totdat hij in Hollywood belandde, waar zijn acteercarrière zich ontvouwden.

Na op dertigjarige leeftijd te zijn afgekickt van heroïne, werd La Botz beoefenaar en leraar van het boeddhisme. Hij bracht zijn bluesy gitaartechnieken naar een Black Baptist-kerk in South Central L.A., waar hij zich onderdompelde in gospelmuziek. Sindsdien brengt La Botz zijn eigen versie van Gospel-noir Americana uit. De excentrieke verhalen, personages en onderliggende spirituele boodschappen die te horen zijn in zijn nummers komen tot een hoogtepunt op zijn nieuwste al Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Torenlaan Theater Zeist: open podium

3 March 2024 | 14:00 Zeist, Ned... Geen limiet Angela

Cultuur op zondag

3 March 2024 | 15:30 tot 3 March 2024 | 16:15 Lange Voor... 6 plekken beschikbaar Carlotta

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app