IVN wandeling Alphen

De openbare wandeling van IVN Tilburg voert ons zondag 28 mei tussen 10 en 12 uur naar De Hoevens in Alphen. Landgoed De Hoevens is de afgelopen decennia omgevormd van een agrarisch naar een duurzaam beheerd landgoed waar mens en natuur in evenwicht samenkomen. Met ruimte voor natuurontwikkeling, zoals de aanleg van nieuwe heideveldjes, poelen, houtsingels en lanen, die bijdragen aan de biodiversiteit. Maar ook met ruimte voor dag- en verblijfsrecreatie zoals een natuurkampeerterrein, B&B, vakantiehuis en vergaderlocatie. Sinds 2014 is hier ook een natuurbegraafplaats geopend.

Op Landgoed de Hoevens zijn ook volop openbare wandelpaden. Maar niet alle natuur is vrij toegankelijk. Speciaal voor deze wandeling heeft IVN toestemming gekregen om voor één keer het gesloten stiltegebied te betreden. De gidsen vertellen ons tijdens de wandeling over het landgoed en de aanwezige bijzondere flora en fauna. We wandelen van 10 tot 12 uu Lees verder in onze app

Wat is Klup?

Klup is dé app voor avontuurlijk 50-plus! Vind een grote diversiteit aan activiteiten en ontmoet eenvoudig nieuwe mensen. Dit wil je echt niet missen dus we nodigen je van harte uit voor de Klup app. Ontmoet, geniet en ga er samen op uit!

Start met Kluppen

Andere activiteiten

Pannenkoeken-Challenge IV – wandeling Bergschenhoek

2 June 2023 | 10:30 Rottebandr... 16 plekken beschikbaar Corrie (kluphost)

Natuurgebied Huis ter Heide – Wandeling van16km

2 June 2023 | 10:30 Heibloemst... 8 plekken beschikbaar Els

Stadswandeling Hoorn

2 June 2023 | 19:30 Noorderpla... Geen limiet Gea

Download de app

Laat je emailadres achter en we sturen je een gratis downloadlink toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de app